«Ψάχνεται» για Κλέιτον

«Ψάχνεται» για Κλέιτον

Για ακόμα μία μεταγραφική περίοδο η Λαμία κινείται για την απόκτηση του άλλοτε μέσου των ΑΕΛ και Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων, Σίλβα Κλέιτον.

Ο Βραζιλιάνος άσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας και την Ουμρανίγεσπορ, ωστόσο πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει προς νέες εμπειρίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, η Λαμία θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, έχοντας άλλωστε κινηθεί για την απόκτησή του και το περασμένο καλοκαίρι. Βέβαια, θεωρείται ιδιαίτερα «αλμυρή» περίπτωση μιας και οι ετήσιες απολαβές του ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ ενώ για τον Κλέιτον ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλοι σύλλογοι της Super League.

sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE