«Ψάχνεται» για Κλέιτον

«Ψάχνεται» για Κλέιτον

Για ακόμα μία μεταγραφική περίοδο η Λαμία κινείται για την απόκτηση του άλλοτε μέσου των ΑΕΛ και Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων, Σίλβα Κλέιτον.

Ο Βραζιλιάνος άσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας και την Ουμρανίγεσπορ, ωστόσο πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει προς νέες εμπειρίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, η Λαμία θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, έχοντας άλλωστε κινηθεί για την απόκτησή του και το περασμένο καλοκαίρι. Βέβαια, θεωρείται ιδιαίτερα «αλμυρή» περίπτωση μιας και οι ετήσιες απολαβές του ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ ενώ για τον Κλέιτον ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλοι σύλλογοι της Super League.

sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.