ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Τέσσερα άτομα στο Γενικό – Η κατάσταση της υγείας τους

ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Τέσσερα άτομα στο Γενικό – Η κατάσταση της υγείας τους

Τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 20/06 στις 17:00 στον κύριο δρόμο  Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

Το τροχαίο συνέβη όταν 62χρονος Άγγλος, μόνιμος κάτοικος Θελέτρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση την Πάφο, έχοντας ως συνεπιβάτες τρία άτομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 62χρονος σε κάποιο σημείο του δρόμου στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά συγκρούστηκε με άλλο όχημα που οδηγούσε 28χρονος.

Οι επιβαίνοντες των δύο οχημάτων εκτός του 62χρονου τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων- 4 τραυματίες

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE