ΛΕΜΕΣΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ 18ΧΡΟΝΟΥ: Άλλες 8 μέρες στο κελί οι Σύροι για τον θάνατο του Ιωάννη

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ 18ΧΡΟΝΟΥ: Άλλες 8 μέρες στο κελί οι Σύροι για τον θάνατο του Ιωάννη

Εγκρίθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού η, εκ νέου, οκταήμερη κράτηση των τριών Σύρων που φέρεται να ευθύνονται για τον θάνατο του 18χρονου Ιωάννη Ασιήκκη.

Στο Δικαστήριο οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 21/06, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, οι τρεις Σύροι για ανανέωση της κράτησής τους.

Οι τρεις Σύροι, ηλικίας 39, 28 και 20 χρόνων, βρίσκονται υπό κράτηση ως ύποπτοι για τον θάνατο του 17χρονου Ιωάννη Ασιήκκη.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν την Τετάρτη 20/06 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για ανανέωση της κράτησης τους, με το Δικαστήριο, κατόπιν μαραθώνιας διαδικασίας και ένστασης των δικηγόρων υπεράσπισης για ανανέωσης του διατάγματος κράτησής τους, επιφύλαξε την απόφασή του για την Πέμπτη 21/06.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Αρνούνται ενοχή οι τρεις Σύροι που κατηγορούνται για τον θάνατο του Ιωάννη

Οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν εκ νέου στο Δικαστήριο όπου ανανεώθηκε για ακόμη 8 μέρες το διάταγμα κράτησής τους.

Υπενθυμίζουμε πως οι τρεις άνδρες βρίσκονται υπό κράτηση ως ύποπτοι για τον θάνατο του 18χρονου Ιωάννη Ασιήκκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες φέρεται να προμηθεύτηκε από τους συλληφθέντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζήτησε από συγγενικό πρόσωπο του 17χρονου Ιωάννη να αθωώσει τον αδελφό του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE