Διάκριση για Υποψήφιο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Διάκριση για Υποψήφιο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Σημαντική διάκριση για Υποψήφιο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις για το Πρόγραμμα Εκπόνησης Διδακτορικών Διατριβών με συνεπίβλεψη των Πανεπιστημίων Νεάπολις Πάφου και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος διδάκτορας Στέφανος Μανώλης με ημερομηνία έναρξης του εν' λόγω Προγράμματος τις 28 Σεπτεμβρίου 2017, πέτυχε να εξασφαλίσει Υποτροφία από το Υπουργείο Ενέργειας, Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού της Κύπρου. Ουποψήφιος,μεθέμαδιατριβής 'Shale gas revolution and its impacts on EU’s existing extraction projects. The case of Cyprus' εξασφάλισε υποτροφία Διδακτορικού επιπέδου, σχετική με θέματα Υδρογονανθράκων στις θεματικές ενότητες Ενέργεια, Οικονομικά, Διεθνείς Σχέσεις. Η υποτροφία καλύπτει τα δίδακτρα του Πανεπιστημίου και επίδομα συντήρησης του υποψηφίου για 4 ακαδημαϊκά έτη. Η διάκριση αυτή, αποτελεί τιμή για τον υποψήφιο διδάκτορα Στέφανο Μανώλη, την αρμόδια Τετραμελή Συμβουλευτική Επιτροπή και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE