ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φοιτήτριες συνελήφθησαν γιατί κάθονταν την ώρα του «εθνικού ύμνου»

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φοιτήτριες συνελήφθησαν γιατί κάθονταν την ώρα του «εθνικού ύμνου»

Δύο φοιτήτριες στο παράνομο πανεπιστήμιο Εγγύς Ανατολής συνελήφθησαν από την «αστυνομία» με την κατηγορία της «ακατάλληλης συμπεριφοράς», σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι».

Όπως μεταδίδεται, οι δύο κοπέλες, 22 και 30 χρόνων, εντοπίστηκαν κατά την τελετή αποφοίτησης του «πανεπιστημίου», να κάθονται κατά το άκουσμα του «εθνικού ύμνου» και αφού τους έγινε παρατήρηση να σηκωθούν ως ένδειξη σεβασμού,  αυτές αρνήθηκαν και συνέχισαν να κάθονται.

Η «αστυνομία» κατηγόρησε τις δύο κοπέλες, από την ανατολική Τουρκία, εναντίον των οποίων ανοίχτηκε υπόθεση για «ακατάλληλη συμπεριφορά».

Στην απολογία τους οι δύο φοιτήτριες είπαν ότι λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με τα γόνατα τους δεν μπορούσαν να σταθούν κατά την ανάκρουση του «εθνικού ύμνου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE