Νέα προσθήκη στην ΑΕΚ Λάρνακας με… άρωμα Ισπανίας!

Νέα προσθήκη στην ΑΕΚ Λάρνακας με… άρωμα Ισπανίας!

Νέα προσθηκή στο τεχνικό της τιμ ανακοίνωσε η ΑΕΚ Λάρνακας την Πέμπτη το μεσημέρι…

Συγκεκριμένα οι «κιτρινοπράσινοι» έκαναν γνωστή την σύναψη της συνεργάσιας του με τον Ισπανό γυμναστή Pablo de la Torre.

H ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για τα επόμενα 1+1 χρόνια με τον Ισπανό Pablo de la Torre για την θέση του γυμναστή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ο 30χρονος (12/11/1988) Pablo de la Torre εργαζόταν στην πατρίδα του και στην CD Mirandes.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE