Στις Κεντρικές Φυλακές τρεις Τούρκοι – Καταδικάστηκαν από το Επ. Δικαστήριο Λάρνακας

Στις Κεντρικές Φυλακές τρεις Τούρκοι – Καταδικάστηκαν από το Επ. Δικαστήριο Λάρνακας

Ένοικοι των Κεντρικών Φυλακών στη Λευκωσία θα είναι τρεις Τούρκοι υπήκοοι.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (21/06) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών 45χρονο Τούρκο.

Ο τελευταίος κρίθηκε ένοχος σε κατηγορία που σχετίζεται με παροχή βοήθειας σε δυο ομοεθνείς του ώστε να διέλθουν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία και να διαπράξουν το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Σε 12 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν άλλοι δυο Τούρκοι, 46 και 21 ετών, αντίστοιχα. Κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Και οι τρεις προαναφερθέντες στις 30 του περασμένου Μαρτίου, μετέβησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας με απώτερο σκοπό να ταξιδέψουν για την Φρανκφούρτη. Οι δύο απ’ αυτούς παρουσίασαν ταυτότητες και άδειες παραμονής στην Κύπρο, οι οποίες διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστές.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι έφθασαν στην Κύπρο μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου και ότι ο πρώτος κατηγορούμενος τους έδωσε τις πλαστές ταυτότητες, προκειμένου να ταξιδέψουν στη Γερμανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Όγδοη ημέρα σύγκρουσης Ισραήλ - Ιράν: Αγωνία για τις αποφάσεις Τραμπ, κινητικότητα στην ΕΕ για εξεύρεση διπλωματικής λύσης

LIVE: Όγδοη ημέρα σύγκρουσης Ισραήλ - Ιράν: Αγωνία για τις αποφάσεις Τραμπ, κινητικότητα στην ΕΕ για εξεύρεση διπλωματικής λύσης

Επιθέσεις συνεχίζουν να ανταλλάσσουν Ισραήλ και Ιράν, με τη σύγκρουση να διανύει εσχάτως την όγδοη ημέρα της. Όλες οι εξελίξεις. 

BEST OF TOTHEMAONLINE