ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο Ιωσήφ Ιωσήφ άλλος Σήφης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο Ιωσήφ Ιωσήφ άλλος Σήφης

Παραμένει υπό κράτηση 40χρονος Ιωσήφ Ιωσήφ άλλος Σήφης που κατηγορείται για υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκε ο 40χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 14 Ιουνίου 2018, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, στο οποίο οδηγήθηκε την Πέμπτη ο 40χρονος, έκανε δεκτό το αίτημα της κατηγορούσας αρχής και αποφάσισε την παραπομπή της υπόθεσης για εκδίκαση ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Το Δικαστήριο αποφάσισε επίσης όπως ο 40χρονος, παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 5 Ιουλίου 2018, οπότε θα αρχίσει η ακροαματική διαδικασία.

Ο 40χρονος είχε συλληφθεί στις 14 Ιουνίου, μετά από έρευνα, που διενεργήθηκε στην οικία του, με δικαστικό ένταλμα, από μέλη της Αστυνομίας. Κατά τη διάρκειά της εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ένας κοινός πυροκροτητής, ενωμένος με ηλεκτρικό καλώδιο και συνδετήρα μπαταρίας, τρεις κοινοί πυροκροτητές, ένας ηλεκτρικός εργοστασιακός πυροκροτητής, δώδεκα ηλεκτρικά σπίρτα, δύο τεμάχια βραδύκαυστου φυτιλιού και ένας ηλεκτρικός μηχανισμός τηλεπυροδότησης.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE