ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο Ιωσήφ Ιωσήφ άλλος Σήφης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο Ιωσήφ Ιωσήφ άλλος Σήφης

Παραμένει υπό κράτηση 40χρονος Ιωσήφ Ιωσήφ άλλος Σήφης που κατηγορείται για υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκε ο 40χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 14 Ιουνίου 2018, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, στο οποίο οδηγήθηκε την Πέμπτη ο 40χρονος, έκανε δεκτό το αίτημα της κατηγορούσας αρχής και αποφάσισε την παραπομπή της υπόθεσης για εκδίκαση ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Το Δικαστήριο αποφάσισε επίσης όπως ο 40χρονος, παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 5 Ιουλίου 2018, οπότε θα αρχίσει η ακροαματική διαδικασία.

Ο 40χρονος είχε συλληφθεί στις 14 Ιουνίου, μετά από έρευνα, που διενεργήθηκε στην οικία του, με δικαστικό ένταλμα, από μέλη της Αστυνομίας. Κατά τη διάρκειά της εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ένας κοινός πυροκροτητής, ενωμένος με ηλεκτρικό καλώδιο και συνδετήρα μπαταρίας, τρεις κοινοί πυροκροτητές, ένας ηλεκτρικός εργοστασιακός πυροκροτητής, δώδεκα ηλεκτρικά σπίρτα, δύο τεμάχια βραδύκαυστου φυτιλιού και ένας ηλεκτρικός μηχανισμός τηλεπυροδότησης.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE