ΤΖΟΚΕΡ: Κύπριος ο τυχερός που έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ - ΠΙΝΑΚΕΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Κύπριος ο τυχερός που έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ - ΠΙΝΑΚΕΣ

Στην δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ βρέθηκε μια επιτυχία η οποία κερδίζει το ποσό των €198.034,70. Το δελτίο παίχτηκε στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΟΠΑΠ €2.500.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 24/06/2018 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 1924ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Όπως σημειώνουν το τυχερό δελτίο που κέρδισε στην 2η κατηγορία παίχτηκε σε πρακτορείο που βρίσκεται στην Έγκωμη.

Να θυμίσουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι 23,29,37,43 και 45, ενώ τζόκερ είναι ο αριθμός 19.

Δείτε τον πίνακα με τα διανεμόμενα κέρδη

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE