ΛΟΝΔΙΝΟ: Συναγερμός σε σιδηροδρομικό σταθμό - Άνδρας απειλούσε με εκρηκτικά

ΛΟΝΔΙΝΟ: Συναγερμός σε σιδηροδρομικό σταθμό - Άνδρας απειλούσε με εκρηκτικά

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές του Λονδίνου μετά την πληροφορία ότι στον πολυσύχναστο σταθμό Charing Cross κυκλοφορεί ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι έχει βόμβα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές ένοπλες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο χώρος του σιδηροδρομικού σταθμού έχει εκκενωθεί.

«Αντιμετωπίζουμε ένα περιστατικό στον σταθμό Charing Cross, έπειτα από αναφορές ότι στις γραμμές του τρένου κινείται ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του βόμβα», αναφέρει σε ένα tweet της η βρετανική αστυνομία μεταφορών.

Η Σκότλαντ Γιαρντ από την πλευρά της σημειώνει πως αξιωματικοί της συνδράμουν τη Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών στο σιδηροδρομικό σταθμό Charing Cross ύστερα από την αναφορά ότι ένας άνδρας «ενεργεί ύποπτα», ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συνελήφθη.

cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE