ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστός πολυσύχναστος δρόμος

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστός πολυσύχναστος δρόμος

Στο πλαίσιο του Πολεοδομικού Έργου «Βελτίωση δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ με τον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού - Φάση Α», η δεξιόστροφη λωρίδα από την οδό Αγίας Θέκλης προς την οδό Σιάφη θα εξακολουθήσει να είναι κλειστή μέχρι τις 7/7/2018 λόγω συνέχισης των ανασκαφών από το Τμήμα Αρχαιοτήτων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE