ΒΟΥΛΗ: Στα έδρανα του ΑΚΕΛ ο Αβέρωφ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΒΟΥΛΗ: Στα έδρανα του ΑΚΕΛ ο Αβέρωφ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα στιγμιότυπο που θα συζητηθεί εκτυλίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή (22/6).

Toυ Αλέκου Μιχαηλίδη

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον Περί Αγροτικών Κτημάτων Νόμο, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, μετακινήθηκε από τη θέση του. Αφού συζήτησε χαμηλόφωνα την πρόθεση του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ για αποχή, σηκώθηκε και είχε ένα χαλαρό τετ α τετ με τον Άντρο Κυπριανού.

Ακολούθως, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, που συνηθίζει να σχολιάζει και να μετακινείται, κάθισε στο έδρανο πάνω από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ και δίπλα από τον βουλευτή Άνδρο Καυκαλιά με τον οποίο επίσης είχε συζήτηση. Μάλλον, όμως, δεν πρόκειται να το δούμε αυτό στον αιώνα τον άπαντα.

Νωρίτερα, ο κ. Νεοφύτου είχε καθίσει και στα έδρανα της ΕΔΕΚ. Πιθανώς, οι βουλευτές να πηγαινοέρχονται για να αποφεύγουν το μούδιασμα της καρέκλας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE