ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρενοχλούσε κόσμο στον πεντάδρομο και… κατέληξε στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρενοχλούσε κόσμο στον πεντάδρομο και… κατέληξε στο Νοσοκομείο

Άνδρας άγνωστων λοιπών στοιχείων, σύμφωνα με καταγγελίες στην Αστυνομία, προκαλούσε αναστάτωση σε κόσμο και… κατέληξε στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 14:00 (22/06) καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι το εν λόγω πρόσωπο βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και πως παρενοχλούσε περαστικούς κι οδηγούς διερχομένων αυτοκινήτων στα φώτα τροχαίας του Πεντάδρομου στην Λεμεσό.

Μέχρι να μεταβεί περιπολικό στο σημείο για να επιληφθεί του θέματος, το επεισόδιο έληξε με αρνητικό τρόπο για τον καταγγελλόμενο.

Όπως πληροφορηθήκαμε, τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο μέλη της αστυνομικής δύναμης ενημερώθηκαν ότι ο εν λόγω άνδρας είχε τραυματιστεί υπό άγνωστες συνθήκες και είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοοκομείο Λεμεσού.

Η Αστυνομία διερευνά υπό ποιες συνθήκες τραυματίστηκε το εν λόγω πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE