ΑΜΑΝ ποστάρισμα! ΑΕΛίστας καλωσορίζει Μυτίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΜΑΝ ποστάρισμα! ΑΕΛίστας καλωσορίζει Μυτίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Νέστορας Μυτίδης ως γνωστόν από την Πέμπτη (21/6) είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ…

Ο νεοαποκτηθής ποδοσφαιριστής των «γαλαζοκιτρίνων» στην Λεμεσό και στην ομάδα της ΑΕΛ θα συναντήσει και ένα πάρα πολύ καλό του φίλο και.. ο λόγος για τον Αντρέα Αβραάμ.

Μάλιστα ο Αβραάμ φρόντισε μέσα από τα Social Media του, ως πιο παλιά καραβάνα στην ΑΕΛ να καλωσορίσει τον Μυτίδη και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Δείτε την φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE