Αυτό ισχυεί με Σαμπάολι ενόψει Νιγηρίας

Αυτό ισχυεί με Σαμπάολι ενόψει Νιγηρίας

Παρά τα όσα απίθανα συνέβησαν στην Εθνική Αργεντινής ο τεχνικός, Χόρχε Σαμπάολι, θα είναι στον πάγκο της Albiceleste για τον αγώνα κόντρα στην Νιγηρία.

Οπως φέρεται να έχει πει πρόσωπο με υψηλή θέση στην Ομοσπονδία «την Τρίτη προπονητής θα είναι ο Σαμπάολι». Νωρίτερα μέρα στην ημέρα υπήρξαν ρεπορτάζ που ήθελαν τους Μέσι, Μασεράνο, Αγουέρο, Μπίλια, Ιγουαΐν να ζητούν την απομάκρυνση του προπονητή τους μετά τις αποτυχίες στα δύο πρώτα ματς του ομίλου, όμως μια άλλη πηγή αναφέρει ότι «οι παίκτες δεν είναι σε θέση να ζητήσουν τίποτα». Με λίγα λόγια, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το σκηνικό στην Albiceleste δεν αλλάζει και ο προπονητής παρά τα όσα άκουσε και έζησε θα στήσει την ομάδα για τον καθοριστικό αγώνα με την Νιγηρία, στον οποίο η Αργεντινή θέλει μόνο νίκη.
 
gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.