Αυτό ισχυεί με Σαμπάολι ενόψει Νιγηρίας

Αυτό ισχυεί με Σαμπάολι ενόψει Νιγηρίας

Παρά τα όσα απίθανα συνέβησαν στην Εθνική Αργεντινής ο τεχνικός, Χόρχε Σαμπάολι, θα είναι στον πάγκο της Albiceleste για τον αγώνα κόντρα στην Νιγηρία.

Οπως φέρεται να έχει πει πρόσωπο με υψηλή θέση στην Ομοσπονδία «την Τρίτη προπονητής θα είναι ο Σαμπάολι». Νωρίτερα μέρα στην ημέρα υπήρξαν ρεπορτάζ που ήθελαν τους Μέσι, Μασεράνο, Αγουέρο, Μπίλια, Ιγουαΐν να ζητούν την απομάκρυνση του προπονητή τους μετά τις αποτυχίες στα δύο πρώτα ματς του ομίλου, όμως μια άλλη πηγή αναφέρει ότι «οι παίκτες δεν είναι σε θέση να ζητήσουν τίποτα». Με λίγα λόγια, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το σκηνικό στην Albiceleste δεν αλλάζει και ο προπονητής παρά τα όσα άκουσε και έζησε θα στήσει την ομάδα για τον καθοριστικό αγώνα με την Νιγηρία, στον οποίο η Αργεντινή θέλει μόνο νίκη.
 
gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE