ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 20χρονη

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 20χρονη

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν αργά το βράδυ της Παρασκευής (22/6), γυναίκα ηλικίας 20 χρόνων, να πωλεί παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, εντόπισαν τον 20χρονη σε περιοχή της Αγίας Νάπας, να έχει στην κατοχή της μία φιάλη η οποία περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), 12 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 2 χρησιμοποιημένες αμπούλες και αριθμό μπαλονιών.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ η 20χρονη συνελήφθη και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE