ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 20χρονη

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 20χρονη

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν αργά το βράδυ της Παρασκευής (22/6), γυναίκα ηλικίας 20 χρόνων, να πωλεί παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, εντόπισαν τον 20χρονη σε περιοχή της Αγίας Νάπας, να έχει στην κατοχή της μία φιάλη η οποία περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), 12 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 2 χρησιμοποιημένες αμπούλες και αριθμό μπαλονιών.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ η 20χρονη συνελήφθη και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE