ΚΥΠΡΟΣ: Τραυματίστηκαν πέντε Ελλαδίτες φαντάροι σε άσκηση

ΚΥΠΡΟΣ: Τραυματίστηκαν πέντε Ελλαδίτες φαντάροι σε άσκηση

Τραυματίστηκαν πέντε πρόσωπα σε στρατιωτική άσκηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/6.

Τραυματίστηκαν ελαφρά στο πλαίσιο της άσκησης ΤΑΜΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ» πέντε πρόσωπα, τα οποία μεταφέρθηκαν προληπτικά για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το Ελληνικό Επιτελείο Στρατού της Ελλάδας όπου ανάφερε: 'Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, και περί ώρα 08:50, στο πλαίσιο άσκησης ΤΑΜΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ» του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), ερπυστριοφόρο όχημα, της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), που κινούνταν προς το πεδίο βολής «ΞYΝΤΟΥΣ», ανετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό 5 εκ των επιβαινόντων Οπλιτών Θητείας, οι οποίοι διακομίσθηκαν προληπτικά για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας'.

Τα αίτια του περιστατικού, διερευνώνται αρμοδίως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.