ΛΑΡΝΑΚΑ: 46χρονος συνελήφθη με 50 χιλιάδες ευρώ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 46χρονος συνελήφθη με 50 χιλιάδες ευρώ

Μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λάρνακας, σε συνεργασία με μέλη της ΥΚΑΝ και της ΜΜΑΔ, διενήργησαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (23/6), συντονισμένη επιχείρηση για έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία και υποστατικά 46χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε στην οικία του, ένας φάκελος ο οποίος περιείχε το συνολικό χρηματικό ποσό των €50,000 σε μετρητά και επιταγές.

Ανακρινόμενος ο 46χρονος φέρεται να μην έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση του χρηματικού ποσού και συνελήφθη.

Το πρωί του Σαββάτου (23/6) οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.