ΛΑΡΝΑΚΑ: 46χρονος συνελήφθη με 50 χιλιάδες ευρώ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 46χρονος συνελήφθη με 50 χιλιάδες ευρώ

Μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λάρνακας, σε συνεργασία με μέλη της ΥΚΑΝ και της ΜΜΑΔ, διενήργησαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (23/6), συντονισμένη επιχείρηση για έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία και υποστατικά 46χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε στην οικία του, ένας φάκελος ο οποίος περιείχε το συνολικό χρηματικό ποσό των €50,000 σε μετρητά και επιταγές.

Ανακρινόμενος ο 46χρονος φέρεται να μην έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση του χρηματικού ποσού και συνελήφθη.

Το πρωί του Σαββάτου (23/6) οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE