«ΠΡΟΤΑΣΗ από Απόλλωνα – Είπε ΟΧΙ στην κυπριακή ομάδα»

«ΠΡΟΤΑΣΗ από Απόλλωνα – Είπε ΟΧΙ στην κυπριακή ομάδα»

Πρόταση του Απόλλωνα στον 24χρονο εξτρέμ Alain Oyarzun, αποκαλύπτει η ισπανική As.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο Απόλλωνας φέρεται να έκανε πρόταση στον Oyarzun, ο οποίος ανήκει στην Σαραγόσα, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον 24χρονο Ισπανό.

Ο παίκτης, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, φαίνεται να προτιμά την παραμονή του στην Ισπανία και όπως επισημαίνει η As έχει προτάσεις και από Elche και Rayo.

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE