Τουρκία: Νέες συλλήψεις για το πραξικόπημα παραμονή των εκλογών

Τουρκία: Νέες συλλήψεις για το πραξικόπημα παραμονή των εκλογών

Την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία, συνεχίζονται οι συλλήψεις στη χώρα.

Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση 47 άτομα, σε επιχείρηση με στόχο υποστηρικτές, στον στρατό, δικτύου που ενορχήστρωσε την απόπειρα πραξικοπήματος, σύμφωνα με το CNN Turk.

Η επιχείρηση, η οποία άρχισε την Τρίτη, είχε στόχο 124 πρόσωπα που κατηγορούνται ότι είναι οπαδοί του μουσουλμάνου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν.

Οι ύποπτοι κατηγορούνται ότι δρούσαν ως θρησκευτικοί καθοδηγητές υψηλόβαθμου στρατιωτικού προσωπικού, σύμφωνα με το CNN Turk.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Reuters

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE