Αναπάντεχη εξέλιξη στο φιλικό του Απόλλωνα

Αναπάντεχη εξέλιξη στο φιλικό του Απόλλωνα

Το πρώτο φιλικό του Απόλλωνα στην Αυστρία με αντίπαλο τη Λασκ Λιντς είναι σε εξέλιξη (σσ. ξεκίνησε στις 18:00 και ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο), με την Αυστριακή ομάδα να προηγείται με 2-0, με τέρματα στο 5ο και 26ο λεπτό.

Σε τέτοια ματς όμως, το τελευταίο που μετράει για έναν προπονητή είναι το αποτέλεσμα, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να παρατάσσει… «πειραματική» ενδεκάδα και να κάνει αρκετές δοκιμές.

Παρ΄ όλα αυτά, αν και φιλικό το ματς, είχε αναπάντεχη εξέλιξη όπως ανέφερε ο επίσημος Απόλλωνας στο Facebook, αφού μέχρι το 25ο λεπτό, υπήρξε αρκετή ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων!

Δείτε τη σχετική αναφορά των «γαλάζιων»:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Πολύ εποικοδομητική, χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE