Λουκάκου: Ο πρώτος μετά τον μυθικό Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα! Τι έκανε – ΒΙΝΤΕΟ

Λουκάκου: Ο πρώτος μετά τον μυθικό Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα! Τι έκανε – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τα δύο τέρματα στο Βέλγιο – Παναμάς 3-0, ο Ρομέλου Λουκάκου χτύπησε… δις και στην αναμέτρηση με την Τυνησία, πριν αντικατασταθεί στο 59ο λεπτό.

Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστές με δύο συνεχόμενες «ντοπιέτες» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έπειτα από τον μυθικό Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος το είχε καταφέρει στη διοργάνωση του Μεξικού το 1986 απέναντι σε Αγγλία (2-1) και… Βέλγιο (2-0 στα ημιτελικά).

Δείτε τα γκολ:

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE