ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΡΩΤΑΡΑ: Στο Μακάρειο ανήλικο κορίτσι – Υπέστη θλάση εγκεφάλου

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΡΩΤΑΡΑ: Στο Μακάρειο ανήλικο κορίτσι – Υπέστη θλάση εγκεφάλου

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ανήλικο παιδί μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (23/06) με εμπλεκόμενο όχημα, λεωφορείο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης,  το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 13:15 το μεσημέρι του Σαββάτου (23/06) , αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με κατεύθυνση προς Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του 41χρονου συγκρούστηκε στο μπροστινό μέρος λεωφορείου, το οποίο βρισκόταν σε αναμονή σε αλτ της οδού Περνέρα.

Από την σύγκρουση 13χρονη που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.

Στη συνέχεια η 13χρονη λόγω θλάσης εγκεφάλου μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκαν επίσης ακόμη 6 άτομα τα οποία επέβαιναν στα δύο οχήματα, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολυθήκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE