Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη της Αεροπορικής Βάσης Δεκελείας στο Τατόι

Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη της Αεροπορικής Βάσης Δεκελείας στο Τατόι

Συναγερμός σήμανε στην Πολεμική Αεροπορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert.gr τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου (23/06) ένα όχημα έσπασε την προστατευτική μπάρα στην πύλη της 123 Σμηναρχίας Τεχνικής Εκπαίδευσης/Αεροπορική Βάση Δεκελείας στο Τατόι και εισήλθε εντός αυτής.

Οι δυνάμεις Άμυνας-Φρούρησης της Μονάδας άμεσα ακινητοποίησαν τον όχημα, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον οδηγό του οχήματος και διενεργεί έρευνα για τα αίτια του συμβάντος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE