Ποιοι έκλεψαν την παράσταση… Ποιος έπαιξε αριστερά στην άμυνα

Ποιοι έκλεψαν την παράσταση… Ποιος έπαιξε αριστερά στην άμυνα

Έχασε με 2-1 από την Λασκ Λινζ ο Απόλλωνας στο χθεσινό πρώτο φιλικό στην Αυστρία (Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ). 

Εννοείται ότι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον Αυγουστή σε αυτά τα παιχνίδια, είναι το αποτέλεσμα. 

Δυο παίχτες ξεχώρισαν σε απόδοση στη συνάντηση με τους Αυστριακούς, ο Γάλλος χαφ Κέβιν Μπρου στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ο Βελγο-Ιταλός, Λούκα Πολίτσι. 

Ο τελευταίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα των κυανολεύκων με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το γράψαμε πολλές φορές, ο συγκεκριμένος παίχτης, αν δουλέψει σωστά στην προετοιμασία, μπορεί να εξελιχθεί σε πολύτιμη λύση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ο Μπρου παίζοντας για 45 λεπτά, έδειξε ότι έχει ηγετικές ικανότητες και θα κάνει μπόλικη δουλειά. 

Στο πρώτο ημίχρονο αριστερός μπακ αγωνίστηκε o 19χρονος Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ. Ένα παιδί που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, πέρσι έγραψε μια επίσημη συμμετοχή στον αγώνα κυπέλλου με την Πάφο. 

Γνωρίζει κι ο ίδιος ότι δύσκολο να πάρει ευκαιρίες στη νέα σεζόν, με δεδομένο ότι το πλάνο ενίσχυσης περιλαμβάνει την απόκτηση παίχτη για αντικατάσταση του Ζάντερ. Η άλλη επιλογή είναι ο πολύπειρος Βασιλείου, ο οποίος χθες αγωνίστηκε στην επανάληψη. 

Ο Μπρούνο Βάλε δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, επειδή αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.