Σενάριο για Σαβέφσκι

Σενάριο για Σαβέφσκι

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Τόνι Σαβέσκι να αναλαμβάνει της ακαδημίες της ομάδας προχώρησαν οι ιθύνοντες της Παναχαϊκής.

Τα πράγματα στην θέση τους θέλησαν να βάλουν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής, με αφορμή τα δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για ανάληψη των ακαδημιών της ομάδας από τον Τόνι Σαβέφσκι.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα λόγω της συνεργασίας του με τα τμήματα υποδομής της ΕΠΣ Αχαϊας θα αναλάμβανε ανάλογο πόστο και τους «κοκκινόμαυρους».

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υφίσταται καθώς ο Σαβέφσκι δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την διοίκηση της Παναχαϊκής για οποιαδήποτε τυχόν συνεργασία με την «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ.

πηγή:sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.