ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για τη ζωή δίνει 21χρονος οδηγός μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για τη ζωή δίνει 21χρονος οδηγός μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 24/06 στο αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου στο ύψος της σήραγγας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου και συγκεκριμένα στο ύψος του χωριού Πισσούρι.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 21χρονος οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του  και συγκρούστηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Όπως μας αναφέρθηκε η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Το τροχαίο ατύχημα διερευνούν οι Βρετανικές Βάσεις. Να σημειώσουμε πως πρόκειται για 21χρονο Κύπριο από το Πισσούρι.

Ι.Μ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.