Power of love: Άρχισαν τα παρατράγουδα στο παιχνίδι - Το post Πάνου όλο νόημα

Power of love: Άρχισαν τα παρατράγουδα στο παιχνίδι - Το post Πάνου όλο νόημα

Μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του Power Of Lοve πέφτουν... κορμιά! Ο Πάνος Ζάρλας πάντως, δείχνει... υπεράνω!

Ο γοητευτικός παίκτης του Power of Love ανέβασε μία φωτογραφία του από το Μοναστηράκι και έστειλε το μήνυμα όλο νόημα στον... κατάλληλο αποστολέα. Συγκεκριμένα, ο Πάνος έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του:

 «Τα πάντα στη ζωή γυρνάνε πίσω: Η κακία πίσω στον αποστολέα. Η αγάπη σε εκείνους που την δωρίσαν. Τα ψέματα σε εκείνους που τα είπαν. ο φθόνος σε όσους αισθάνονται, ο τροχός γυρίζει για όλους!

Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που μου έχετε δώσει και για την αγάπη σας! εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσω να σας συναντήσω όλους εσάς!!να περνάτε όμορφα και να ζείτε την κάθε στιγμή!!ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΓΆΠΗ!!».

 

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE