Γ. Ελεγκτής: Σε ποιους εργαζόμενους του Συνεργατισμού θεωρεί πως δεν πρέπει να δοθούν αποζημιώσεις

Γ. Ελεγκτής: Σε ποιους εργαζόμενους του Συνεργατισμού θεωρεί πως δεν πρέπει να δοθούν αποζημιώσεις

Οι αποζημιώσεις των υπαλλήλων του Συνεργατισμού θα πρέπει να είναι ανάλογες με άλλων υπαλλήλων κρατικών εταιρειών που ιδιωτικοποιήθηκαν, αναφέρει ο Γενικός Ελεγκτής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» και η δημοσιογράφος, Ελευθερία Παϊζάνου, ο Γενικός Ελεγκτής, θεωρεί απαράδεκτο και υπερβολικό το ύψος των αποζημιώσεων που απαιτούν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις για να δοθούν στους εργαζόμενους του Συνεργατισμού που θα αποχωρήσουν με το σχέδιο εθελούσιας εξόδου μετά την εξαγορά του από την Ελληνική.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE