Γ. Ελεγκτής: Σε ποιους εργαζόμενους του Συνεργατισμού θεωρεί πως δεν πρέπει να δοθούν αποζημιώσεις

Γ. Ελεγκτής: Σε ποιους εργαζόμενους του Συνεργατισμού θεωρεί πως δεν πρέπει να δοθούν αποζημιώσεις

Οι αποζημιώσεις των υπαλλήλων του Συνεργατισμού θα πρέπει να είναι ανάλογες με άλλων υπαλλήλων κρατικών εταιρειών που ιδιωτικοποιήθηκαν, αναφέρει ο Γενικός Ελεγκτής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» και η δημοσιογράφος, Ελευθερία Παϊζάνου, ο Γενικός Ελεγκτής, θεωρεί απαράδεκτο και υπερβολικό το ύψος των αποζημιώσεων που απαιτούν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις για να δοθούν στους εργαζόμενους του Συνεργατισμού που θα αποχωρήσουν με το σχέδιο εθελούσιας εξόδου μετά την εξαγορά του από την Ελληνική.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE