Φορτσάτος με το «καλημέρα» ο Αλ Τάμαρι – Τι έκανε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του

Φορτσάτος με το «καλημέρα» ο Αλ Τάμαρι – Τι έκανε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του

Όπως παρατηρούμε μέσα από την επίσημη ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για το φιλικό παιχνίδι της ομάδας κόντρα στη Λέγκια Γκντανσκ, το μεταγραφικό απόκτημα της Κυπριακής ομάδας, Αλ Τάμαρι, τα πάει εξαιρετικά καλά.

Μάλιστα δε, έχει δημιουργήσει τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι. Δύο ασίστ από τον παίκτη από την Ιορδανία, με τον ΑΠΟΕΛ να ανοίγει το σκορ στο 12΄ με τον Σόουζα και να διπλασιάζει τα γκολ του στο 35΄ με τον Ποτέ.

 

 

Να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος αγώνας, έστω και ανεπίσημος, για τον Αλ Τάμαρι με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, μιας και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο προχθεσινό φιλικό με την Άρκα Γκντίνια.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE