Ιντζέ: Να μην εγκαταλειφθούν οι κάλπες- Ερντογάν: Eίναι νωρίς να πv κάτι

Ιντζέ: Να μην εγκαταλειφθούν οι κάλπες-  Ερντογάν: Eίναι νωρίς να πv κάτι

Έκκληση μπροστά από το Ανώτατο Συμβούλιο Εκλογών απηύθυνε ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μουχαρρέμ Ιντζέ καλώντας τους εκπροσώπους του στις κάλπες να μην εγκαταλείψουν τις κάλπες.

“Είναι νωρίς για να πω κάτι, είμαστε καλά”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος έξω από το σπίτι του αναχωρώντας για το γραφείο του στα Θεραπειά όπου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών.

Θυμίζουμε ότι οι κάλπες έκλεισαν στην Τουρκία στις 17.00 και άρχισε ήδη η καταμέτρηση, ωστόσο στην πόλη Ερζουρούμ τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ένοπλη διαμάχη σε εκλογικό κέντρο.

Νεκρός και ο επαρχιακός πρόεδρος του Καλού Κόμματος Μεχμέτ Ντουρμάζ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέοι Ε/κ και Τ/κ μιλούν για την εισβολή του 1974 και το Κυπριακό - Μνήμες, απόσταση και ένα κοινό όραμα

Νέοι Ε/κ και Τ/κ μιλούν για την εισβολή του 1974 και το Κυπριακό - Μνήμες, απόσταση και ένα κοινό όραμα

Πενήντα και πλέον χρόνια μετά την τουρκική εισβολή του 1974, η Κύπρος παραμένει ένα νησί διαιρεμένο.