ΠΑΦΟΣ: Έχασε τη μάχη για ζωή η 25χρονη Κωνσταντίνα - Το τελευταίο αντίο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Έχασε τη μάχη για ζωή η 25χρονη Κωνσταντίνα - Το τελευταίο αντίο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων η 25χρονη Κωνσταντίνα Μιλτιάδου την Κυριακή (24/6).

Η Κωνσταντίνα, κόρη του γνωστού δικηγόρου της Πάφου Μίλτου Μιλτιάδου, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν τα κατάφερε.

Η άτυχη νέα, που ήταν πτυχιούχος Παιδαγωγικών του Πανεπιστημίου Κύπρου και είχε ξεκινήσει μεταπτυχιακό στο ΤΕΠΑΚ, απεβίωσε στο Ισραήλ.

Εκεί είχε μεταβεί για θεραπεία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της. 

Η κηδεία της Κωνσταντίνας θα γίνει τη Δευτέρα (25/6) από τον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Γεροσκήπου.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια μετά το τέλος της τελετής, ενώ κάνει παράκληση για εισφορές στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE