Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
«Τώρα δεν υπάρχει πλέον κανένας αρνητικός παράγοντας», ανέφερε ο κ. Προδρόμου κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει τις εκλογές στην Τουρκία από κυβερνητικής πλευράς.
«Οι εκλογές έχουν γίνει και περιμένουμε από την Τουρκία να ανταποκριθεί στην πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, για να διαπιστώσουμε ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις. Αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με αυτά που ακούγαμε όπως ΄να φύγουμε από το πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών’. Αν μπορούν να γίνουν διαπραγματεύσεις», πρόσθεσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ: Κυρίαρχος στο παλάτι – Με κουρδικό «πονοκέφαλο» στη βουλή – ΠΙΝΑΚΕΣ
«Η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι έτοιμη», τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
«Τώρα είναι όμως η ώρα που έχουν περάσει οι εκλογές και θα πρέπει να ακούσουμε και από την πλευρά της Άγκυρας», σημείωσε.
ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Ελπίδα για συγκατάνευση Ερντογάν σε αποστολή αξιωματούχου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις