Κ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: «Τώρα να ακούσουμε την πλευρά της Άγκυρας»

Κ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: «Τώρα να ακούσουμε την πλευρά της Άγκυρας»

Τώρα είναι η ώρα που έχουν περάσει οι εκλογές και θα πρέπει να ακούσουμε και από την πλευρά της Άγκυρας, δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, σημειώνοντας παράλληλα ότι «η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι έτοιμη».

«Τώρα δεν υπάρχει πλέον κανένας αρνητικός παράγοντας», ανέφερε ο κ. Προδρόμου κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει τις εκλογές στην Τουρκία από κυβερνητικής πλευράς.

«Οι εκλογές έχουν γίνει και περιμένουμε από την Τουρκία να ανταποκριθεί στην πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, για να διαπιστώσουμε ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις. Αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με αυτά που ακούγαμε όπως ΄να φύγουμε από το πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών’. Αν μπορούν να γίνουν διαπραγματεύσεις», πρόσθεσε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE