Ετοιμάζει «βόμβα» ο Σαλάχ: Έτοιμος να τα… βροντήξει!

Ετοιμάζει «βόμβα» ο Σαλάχ: Έτοιμος να τα… βροντήξει!

Έτοιμος να τα βροντήξει από την εθνική Αιγύπτου είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, εξαιτίας της συμπεριφοράς της ομοσπονδίας της χώρας προς το πρόσωπο του.

«Βόμβα» φαίνεται να ρίχνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ!

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποσυρθεί από την εθνική Αιγύπτου, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την απόφασή του να φωτογραφηθεί μαζί με τον εκκεντρικό ηγέτη των Τσετσένων, Ραμζάν Καντίροφ.

Ο Σαλάχ ανακηρύχθηκε στο πλαίσιο αυτής της συνάντηση επίτιμος πολίτης της Τσετσενίας προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση, αφού ο Ραμζάν Κεντίροφ κατηγορείται για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και παράλληλα η ίδια η Τσετσενία είναι στις χαμηλότερες θέσεις σε αυτό τον τομέα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το CNN, ο παίκτης της Λίβερπουλ δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνει «άρμα» της ομοσπονδίας της Αιγύπτου και να εμπλακεί σε πολιτικά παιχνίδια που περισσότερο θα αμαύρωναν την εικόνα του, παρά οτιδήποτε άλλο.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE