ΕΚΛΟΓΕΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ: Συγχαρητήριο τηλεγράφημα Πούτιν σε Ερντογάν

ΕΚΛΟΓΕΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ: Συγχαρητήριο τηλεγράφημα Πούτιν σε Ερντογάν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επανεκλογή του στην προεδρία της Τουρκίας, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

«Ο Ρώσος ηγέτης υπογράμμισε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών αντανακλούν πλήρως τη μεγάλη πολιτική αρχή του Ερντογάν και την ευρεία στήριξη στην πολιτική που ακολουθεί για την αντιμετώπιση των κοινωνικών και οικονομικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Τουρκία», σημείωσε το γραφείο του Πούτιν.

«Ο Ρώσος πρόεδρος επαναβεβαίωσε την ετοιμότητά του να συνεχίσει τον ουσιαστικό διάλογο, τη στενή συνεργασία αναφορικά με διμερή, περιφερειακά και διεθνή θέματα, ενώ υπογράμμισε ότι αυτό είναι αναμφισβήτητα προς το συμφέρον των λαών της Τουρκίας και της Ρωσίας», συνέχισε η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE