Τέσσερα φιλικά για την Εθνική Νεανίδων πριν τους επίσημους αγώνες

Τέσσερα φιλικά για την Εθνική Νεανίδων πριν τους επίσημους αγώνες

Τέσσερις φιλικούς αγώνες θα δώσει η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U19 ενόψει της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων U19.

Η Εθνική Νεανίδων θα αγωνιστεί σε όμιλο οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στην Τουρκία από τις 3 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2018. Αντίπαλοι της θα είναι η Ελβετία, η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν.

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τους επίσημους αγώνες, η Εθνική μας θα αγωνιστεί εντός έδρας δύο φορές με τη Λευκορωσία και εκτός έδρας, επίσης δύο φορές, με τα Σκόπια.

Οι αγώνες με τη Λευκορωσία θα γίνουν στις 19 και 21 Αυγούστου και οι αγώνες με τα Σκόπια στις 18 και 20 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE