ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου λουόμενου - Οι εκκλήσεις βοήθειας της γυναίκας του

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου λουόμενου - Οι εκκλήσεις βοήθειας της γυναίκας του

Έχασε τη μάχη για τη ζωή 84χρονος λουόμενος, ο οποίος μετέβη στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου για κολύμπι με τη σύζυγο.

Πρόκειται για τον Βασίλη Χρίστου 84 ετών Ε/κ κάτοικο εξωτερικού ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα. Η γυναίκα του κάλεσε σε βοήθεια τους ναυαγοσώστες, οι οποίοι τον ανέσυραν από το νερό και παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρείχαν αυτός δεν επανήλθε.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 84χρονο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομέιου Πάφου όπου, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Νεκρός ηλικιωμένος Ελληνοκύπριος στην τουριστική πλαζ Γεροσκήπου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE