ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου λουόμενου - Οι εκκλήσεις βοήθειας της γυναίκας του

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου λουόμενου - Οι εκκλήσεις βοήθειας της γυναίκας του

Έχασε τη μάχη για τη ζωή 84χρονος λουόμενος, ο οποίος μετέβη στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου για κολύμπι με τη σύζυγο.

Πρόκειται για τον Βασίλη Χρίστου 84 ετών Ε/κ κάτοικο εξωτερικού ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα. Η γυναίκα του κάλεσε σε βοήθεια τους ναυαγοσώστες, οι οποίοι τον ανέσυραν από το νερό και παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρείχαν αυτός δεν επανήλθε.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 84χρονο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομέιου Πάφου όπου, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Νεκρός ηλικιωμένος Ελληνοκύπριος στην τουριστική πλαζ Γεροσκήπου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.