Πέθανε πρωταγωνιστής τηλεοπτικού ριάλιτι - Μετέφερε γνώσεις ετών

Πέθανε πρωταγωνιστής τηλεοπτικού ριάλιτι - Μετέφερε γνώσεις ετών

O Ρίτσαρντ - Old Man - Χάρισον που συμμετείχε στο ριάλιτι «Pawn Stars» σαν ο πατέρας αυτού που κατείχε τον ενεχυροδανειστήριο απεβίωσε το πρώι της Δευτέρας (25/6).

Γνωστός για τις λίγες αλλά και καυστικές του ατάκες ο Ρίτσαρντ ήταν ο άνθρωπος που με τις γνώσεις τους πολλές φορές εμπλούτιζε το γνωστό ριάλιτι που προβάλλεται από το History Channel.

Σε μια λιτή ανακοίνωση η επιχείρηση στην οποία προβάλλεται μέσα από το ριάλιτι η «Gold & Silver Pawn Shop» ανάφερε ότι με βαριά καρδιά «ενημερώνουμε ότι ο Ρίτσαρντ Μπέντζαμιν Χάρισσον είχε απεβίωσε το πρωί (ώρα Αμερικής) της Δευτέρας σε ηλικία 77 ετών». Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι «μέχρι την τελευταία στιγμή η οικογένεια του ήταν στο πλάι του μέχρι και την στιγμή που έφυγε».

Μέσα από την εκπομπή συχνά μετέφερε τις γνώσεις που κατάφερε να αποκτήσει από την δουλειά του στο τηλεοπτικό κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.