ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εν διαστάσει σύζυγος με μαχαίρι στην οικία της πρώην – Διέφυγε με το ανήλικο παιδί η μητέρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εν διαστάσει σύζυγος με μαχαίρι στην οικία της πρώην – Διέφυγε με το ανήλικο παιδί η μητέρα

Κινητοποίηση μονάδων της Αστυνομίας το βράδυ της Δευτέρας (25/06) για να αντιμετωπίσουν πρωτοφανές περιστατικό σε οικία σε προάστιο της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα –σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- εν διαστάσει σύζυγος εισήλθε με τη βία στην οικία όπου διαμένει η σύζυγος του με την ανήλική τους κόρη.

Η τελευταία αντιλαμβανόμενη τις άγριες προθέσεις του πρώην συμβίου της προσπάθησε να διαφύγει, ενώ ο τελευταίος προκάλεσε ζημιές σε έπιπλα του σπιτιού με το μαχαίρι.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε σχετικά και λίγο αργότερα άνδρες της δύναμης έσπευσαν στο σημείο για να επιληφθούν του θέματος.

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE