Στο ΧΕΡΙ τους είναι…

Στο ΧΕΡΙ τους είναι…

Ο Άντονι Ιραόλα αποφάσισε να πάρει μαζί του στην προετοιμασία δύο νεαρούς και ο λόγος για τους Χρίστο Τρύφωνος και Ραφαήλ Μάμα.

Οι δύο 17χρονοι είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της ΑΕΚ και θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται από τα μαλλιά. Εξάλλου στο χέρι τους είναι!

Αυτούς τους δύο ξεχώρισε ο Βάσκος κόουτς και θέλει να δουλέψει μαζί τους και να τους δει στην προετοιμασία πως θα αντεπεξέλθουν στους ρυθμούς της ανδρικής ομάδας. Δεν είναι το ίδιο να προπονείσαι με τα δεύτερα με το να είσαι μέλος της πρώτης ομάδας.

Το δεδομένο ένα είναι και δεν είναι άλλο από το γεγονός πως αυτή η ευκαιρία είναι στο χέρι τους να αξιοποιηθεί. Αν τύχουν εμπιστοσύνης και δουλέψουν σκληρά τότε δεν είναι παράξενο να τους δούμε ως μόνιμα μέλη της ανδρικής ομάδας για την χρονιά 2018-2019.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση κορυφής στην Αλάσκα: Η ιστορική χειραψία, τα χαμόγελα και το χειροκρότημα Τραμπ σε Πούτιν

Συνάντηση κορυφής στην Αλάσκα: Η ιστορική χειραψία, τα χαμόγελα και το χειροκρότημα Τραμπ σε Πούτιν

Η ιστορική χειραψία, το χειροκρότημα και η από κοινού «χορογραφία» του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αλάσκα έχουν τους δικούς τους συμβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE