Στο ΧΕΡΙ τους είναι…

Στο ΧΕΡΙ τους είναι…

Ο Άντονι Ιραόλα αποφάσισε να πάρει μαζί του στην προετοιμασία δύο νεαρούς και ο λόγος για τους Χρίστο Τρύφωνος και Ραφαήλ Μάμα.

Οι δύο 17χρονοι είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της ΑΕΚ και θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται από τα μαλλιά. Εξάλλου στο χέρι τους είναι!

Αυτούς τους δύο ξεχώρισε ο Βάσκος κόουτς και θέλει να δουλέψει μαζί τους και να τους δει στην προετοιμασία πως θα αντεπεξέλθουν στους ρυθμούς της ανδρικής ομάδας. Δεν είναι το ίδιο να προπονείσαι με τα δεύτερα με το να είσαι μέλος της πρώτης ομάδας.

Το δεδομένο ένα είναι και δεν είναι άλλο από το γεγονός πως αυτή η ευκαιρία είναι στο χέρι τους να αξιοποιηθεί. Αν τύχουν εμπιστοσύνης και δουλέψουν σκληρά τότε δεν είναι παράξενο να τους δούμε ως μόνιμα μέλη της ανδρικής ομάδας για την χρονιά 2018-2019.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE