Αλλαγή σελίδας και… Γκόγκιτς

Αλλαγή σελίδας και… Γκόγκιτς

Έτοιμη να αλλάξει διοίκηση είναι η Σπάρτη, ενώ αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 13 προσφυγές εκδικάστηκαν χθες στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ εναντίον της Σπάρτης, με το συνολικό ποσό των οφειλών να φτάνει τις 83.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή όμως ο σύλλογος ετοιμάζεται να αλλάξει χέρια. Συγκεκριμένα φέρεται να έχει υπογραφεί προσύμφωνο μεταβίβασης των μετοχών σε βουλγαρική εταιρεία συμφερόντων του γενικού αρχηγού, Δημήτρη Βουδούρη.

Άμεσα μάλιστα αναμένεται να αναλάβει προπονητής των Λακώνων ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε επίσης:

Συζητά με Γκόγκιτς

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE