ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου φιλοξενούν πρώτες τους νέους Περιφραγμένους χώρους ανακύκλωσης γυαλιού!

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου φιλοξενούν πρώτες τους νέους Περιφραγμένους χώρους ανακύκλωσης γυαλιού!

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, φιλοξενούν πρώτες τους νέους περιφραγμένους χώρους για την ανακύκλωση γυαλιού της GreenDotΚύπρου! Οι χώροι αυτοί βρίσκονται τοποθετημένοι σε όλες τις Υπεραγορές Παπαντωνίου σε Λεμεσό και Πάφο.

 

Οι ειδικά σχεδιασμένοι και περιφραγμένοι αυτοί χώροι έχουν σκοπό τον περιορισμό τηςοχληρίαςπου δημιουργείται, όταν οι πολίτες πετούν τις γυάλινες συσκευασίες τους έξω από τους κάδους ανακύκλωσης του γυαλιού. Οι γυάλινες συσκευασίες θα πρέπει να τοποθετούνται μέσα στους κάδους ανακύκλωσης για υγειονομικούς λόγους αλλά και λόγους ασφάλειας των πολιτών και των συνεργείων ανακύκλωσης. Χορηγός των περιφράξεων είναι η εταιρεία Muskita.

 

Το Σάββατο 23 Ιούνιου, στην Υπεραγορά Παπαντωνίου στον Ύψωνα πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση για την προβολή της δράσης αυτής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπήρχε LiveLinkμε το Ράδιο Πρώτο, το οποίο ενημέρωνε το κοινό για τους νέους περιφραγμένους χώρους, και το καλούσε να φέρει τα γυάλινα μπουκάλια και τα γυάλινα βαζάκια του για ανακύκλωση.

 

Απώτερος σκοπός της όλης ενέργειαςείναι η αύξηση της ανακύκλωσης του γυαλιού και η επίτευξη του ιδιαίτερα υψηλού στόχου ανακύκλωσής του. Συμμετέχοντας όλοι στα προγράμματα ανακύκλωσης μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία της υγείας μας και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

 

Τώρα στις Υπεραγορές Παπαντωνίου μπορείτε να ψωνίζετε και να ανακυκλώνετε ταυτόχρονα!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top