Ξέσπασμα στο ‘Cy Police Check Point’ – «Αποχωρώ! Εγώ τύψεις για το επόμενο θανατηφόρο δεν θέλω να έχω»

Ξέσπασμα στο ‘Cy Police Check Point’ – «Αποχωρώ! Εγώ τύψεις για το επόμενο θανατηφόρο δεν θέλω να έχω»

Μέλος της δημοφιλούς πλέον σελίδας του Facebook, ‘Cy Police Check Point’, ξέσπασε μετά τα δύο σερί θανατηφόρα τροχαία που σημειώθηκαν την Δευτέρα (25/6), δηλώνοντας ότι θα αποχωρήσει από το γκρουπ, αφού δεν θέλει να έχει τύψεις για το επόμενο θύμα της ασφάλτου.

Προφανώς, ο συγκεκριμένος χρήστης, εννοούσε πως, αφού μέσω της εν λόγω σελίδας γίνεται ενημέρωση από κάποιο μέλος για τα σημεία που «στήνονται» ραντάρ για να γνωρίζουν οι υπόλοιποι, δεν θέλει να συμμετέχει πλέον σε αυτό, γιατί θεωρεί ότι έτσι, ναι μεν γλιτώνουν τα πρόστιμα οι οδηγοί, όμως δεν συμμορφώνονται πέραν από την στιγμή που θα περάσουν από ελεγχόμενο σημείο.

Η εν λόγω δημοσίευση, έγινε στην ίδια την σελίδα ‘Cy Police Check Point’.

Ο παραπονούμενος έγραψε: «Εγώ από αυτό το γκρουπ αποχωρώ συνεχίστε να ενημερώνετε όπως κάνετε για ταχύτητα ζώνες κινητά εγώ τύψεις για το επόμενο θανατηφόρο δεν θέλω να έχω όταν κρατώ την ταχύτητα μου στα 119 φορώ την ζώνη μου και δεν μιλώ στο κινητό δεν χρειάζομαι κανένα να μου πει που έχει αστυνομία για σας και καλές διακοπές και πάντα να σκέπτεστε αυτούς που σας περιμένουν σπίτι μάνα πατέρας γυναίκα παιδιά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE