ΘΑΝΑΤΟΣ – 4ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ : Λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές – Ήταν εγκεφαλικά νεκρό

ΘΑΝΑΤΟΣ – 4ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ : Λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές – Ήταν εγκεφαλικά νεκρό

Διενεργήθηκε από την Αγγελική Παπέττα η νεκροτομή (26/06) επί της σορού του του άτυχου 4χρονου που απεβίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής 24/06 στο Μακάρειο Νοσοκομείο κατόπιν πτώσης του σε πισίνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την νεκροτομή λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Θυμίζουμε πως το 4χρονο αγοράκι έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από τις 06 Ιουνίου οπότε και σημειώθηκε το συμβάν. Δυστυχώς, 18 ημέρες αργότερα υπέκυψε καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Συγκεκριμένα το παιδάκι βρίσκονταν σε καταστολή λόγω εγκεφαλικού προβλήματος.  

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:15 το απόγευμα στις 06 Ιουνίου σε ιδιωτική πισίνα συγκροτήματος διαμερισμάτων στην περιοχή της Τρεμιθούσας.

Υπό άγνωστες συνθήκες, αγοράκι 4 ετών διέλαθε της προσοχής των γονιών του και έπεσε σε πισίνα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως επενέβησαν παρευρισκόμενοι, το ανέσυραν και του έδωσαν επί τόπου τις Πρώτες Βοήθειες.

Φαίνεται όμως πως το άτυχο παιδάκι είχε παραμείνει αρκετή ώρα αναίσθητο στην πισίνα.

Τέλος να αναφέρουμε πως η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες για το συμβάν και το γεγονός των ευθυνών αν και όπου προκύπτουν.  

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.