ΠΑΦΟΣ – ΦΟΝΟΣ: 'Αντί να προστατευθεί το θύμα βίας συνελήφθη' αναφέρει Συμβουλευτική Επιτροπή

ΠΑΦΟΣ – ΦΟΝΟΣ: 'Αντί να προστατευθεί το θύμα βίας συνελήφθη' αναφέρει Συμβουλευτική Επιτροπή

Αντί το θύμα βίας να προστατευθεί συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση αναφέρει η Συμβουλευτική Επιτροπή για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Βίας στην Οικογένεια.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΕΠΚΒΟ) εκφράζει την αγανάκτησή της για τη σύλληψη και οκταήμερη κράτηση της 23χρονης κοπέλας, θύμα βίας, σχετικά με το πρόσφατο φονικό στην Πάφο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 39χρονου Βρετανού.

Η Συμβουλευτική ζητά από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως όπως άμεσα μεριμνήσει για την απελευθέρωση του θύματος, και για την άμεση παροχή μέτρων στήριξης και προστασίας της ως θύμα βίας και ως μάρτυρας, καθώς και τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας προς το ΤΑΕ Πάφου για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση, Συμβουλευτική Επιτροπή για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Βίας στην Οικογένεια Συμβουλευτική Επιτροπή Πρόληψης & Καταπολέμησης της Βίας στην Οικογένεια.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η Συμβουλευτική Επιτροπή αναφέρει ότι από μαρτυρία που προέκυψε και κατέχει η Αστυνομία διαφάνηκε πως οι δύο Βρετανοί προσπάθησαν να υπερασπιστούν γυναίκα που συνοδευόταν από τον φερόμενο δράστη όταν το ζευγάρι είχε τσακωθεί και η γυναίκα δέχτηκε χτυπήματα απ’ αυτόν. Ακολούθως, σύμφωνα με την Αστυνομία το όχημα του δράστη στο οποίο επέβαινε και η σύντροφος του δράστη τραυμάτισε τους δύο άνδρες που κινούνταν πεζοί στην Πάφο, με αποτέλεσμα το θάνατο του ενός.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE