Αυτό επέλεξε ο Αχιλλέας για το Αργεντινή – Νιγηρία ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό επέλεξε ο Αχιλλέας για το Αργεντινή – Νιγηρία ΒΙΝΤΕΟ

Ο διάσημος γάτος που κάνει προβλέψεις για το Mundial, Αχιλλέας, επέλεξε τη Νιγηρία από το ζευγάρι με την Αργεντινή.

Η Νιγηρία ήταν η επιλογή του Αχιλλέα, που από το ξεκίνημα του Mundial κάνει προβλέψεις στην Αγία Πετρούπολη. Ο Αχιλλέας κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα τους Αφρικανούς και στην Αργεντινή και έστειλε την ομάδα του Ρορ στην επόμενη φάση.

Μέχρι στιγμής έχει προβλέψει σωστά τις νίκες του Ιράν επί του Μαρόκου, της Ρωσίας επί της Αιγύπτου και της Βραζιλίας επί της Κόστα Ρίκα. Πέρυσι, είχε μεγάλη επιτυχία στις προβλέψεις του για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

 
 
 

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE