ΠΑΦΟΣ: Επίδοξος ληστής για κλάματα – Αντίδραση υπαλλήλου με σφουγγαρίστρα

ΠΑΦΟΣ: Επίδοξος ληστής για κλάματα – Αντίδραση υπαλλήλου με σφουγγαρίστρα

Πήγε για να ληστέψει περίπτερο στην Πάφο και τις έφαγε με την σφουγγαρίστρα και στην συνέχεια αφού περνούσε τυχαία η Αστυνομία, τον συνέλαβε.

Συγκεκριμένα, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (26/6) άντρας μπήκε μέσα σε περίπτερο φορώντας κουκούλα και γάντια και υπό την απειλή μαχαιριού, ζήτησε από την 57χρονη υπάλληλο να του παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας.

Ωστόσο, για κακή του τύχη, η 57χρονη υπάλληλος που εκείνη την στιγμή σφουγγάριζε το μαγαζί για να κλείσει, δεν φοβήθηκε και άρχισε να τον κυνηγά με την σφουγγαρίστρα.

Σαστισμένος από την αντίδραση, ο επίδοξος ληστής έφυγε από το περίπτερο, ωστόσο έγινε αντιληπτός από περαστικό.

Μάλιστα, την δεδομένη στιγμή, τυχαία περνούσαν από την περιοχή μέλη της ομάδας «Ζ» της Αστυνομίας και βρήκαν στον δρόμο τους τον δράστη, ο οποίος ωστόσο αφαίρεσε την κουκούλα και τα γάντια και αρνήθηκε ενοχή.

Στην συνέχεια ο επίδοξος ληστής παραδέχθηκε την απόπειρα και μάλιστα ανάφερε ότι το έκανε γιατί είναι εθισμένος στον τζόγο και έχασε τα λεφτά του.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Από την εκλογική ήττα και τον εσωκομματικό εμφύλιο, στη νέα εποχή-Το καθαρό μήνυμα της κάλπης, οι πληγές που παραμένουν ανοιχτές και η δύσκολη αποστολή της νέας προέδρου

BEST OF TOTHEMAONLINE