Aν έρθει τέτοιος παίχτης, θα είναι σούπερ-μετεγγραφή!

Aν έρθει τέτοιος παίχτης, θα είναι σούπερ-μετεγγραφή!

Ένας Ιταλός παίχτης, ο 32χρονος Μάρκο Μόττα, μάθαμε ότι βρίσκεται στο μπλοκάκι του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ. 

Την πληροφορία την λάβαμε από «μανατζερική» πηγή στην Ισπανία. Εκεί έπαιζε ο παίχτης τα τελευταία δυο χρόνια, στην Αλμερία στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Πριν μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος. 

Ο Μόττα μπορεί να καλύψει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά. Έχει εργαστεί σε μεγάλα κλαμπ της Ιταλίας, όπως είναι οι Γιουβέντους, η Ρόμα, αλλά και σε μικρομεσαίες ομάδες της χώρας. Πριν 7 χρόνια κόστιζε κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ! 

Έπαιξε επίσης στις Αγγλικές Τσιάρλτον και Γουότφορτ. 

Δείτε (ΕΔΩ) το πλούσιο του βιογραφικό  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE