ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θέαμα έξω από την Αρχιεπισκοπή – Έκατσαν στον ήλιο για… κούρεμα! –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θέαμα έξω από την Αρχιεπισκοπή – Έκατσαν στον ήλιο για… κούρεμα! –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επέλεξαν να κάτσουν σε πεζοδρόμιο απέναντι από την Αρχιεπισκοπή για να… κουρεφτούν!

Ασυνήθιστο θέαμα με έναν κομμωτή να κουρεύει τον πελάτη του στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται έξω από το Παγκύπριο Γυμνάσιο και απέναντι από την Αρχιεπισκοπή.

Οι δύο, ναι μεν κάθισαν κάτω από δέντρο αλλά στο συγκεκριμένο σημείο έπιανε ο ήλιος, αλλά την δουλειά τους την έκαναν.

Φυσικά, το σκηνικό τράβηξε τα βλέμματα των  περαστικών, εξού και η φωτογραφία, που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτογραφία που αναδημοσιεύουμε πιο κάτω, κοινοποιήθηκε στην σελίδα του Facebook, “I Love Cyprus ΡΕ”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE