ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ιδρυματικός λειτουργός φέρεται να κτύπησε παιδί με ειδικές ανάγκες για να δει Μουντιάλ – VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ιδρυματικός λειτουργός φέρεται να κτύπησε παιδί με ειδικές ανάγκες για να δει Μουντιάλ – VIDEO

Απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε η τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, με λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας που φέρεται να κτύπησε παιδάκι με ειδικές ανάγκες γιατί δεν τον άφηνε να δει ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Άννας – Μαρίας Ευτυχίου, που προβλήθηκε στις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΙΓΜΑ, οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, διερευνούν περιστατικό βίας εναντίον παιδιού με ειδικές ανάγκες από ιδρυματικό λειτουργό.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (21/6) σε ίδρυμα του Γραφείου Ευημερίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΣΙΓΜΑ, ο λόγος που ο ιδρυματικός λειτουργός φέρεται νε κτύπησε το παιδί ήταν γιατί δεν τον άφηνε να δει αγώνα του Μουντιάλ που προβαλλόταν εκείνη την ώρα στην τηλεόραση.

Μάλιστα, τις πιο πάνω πληροφορίες, επιβεβαιώνει και το Γραφείο Ευημερίας, το οποίο διερευνά ήδη την υπόθεση.

Το παιδάκι, φέρεται μάλιστα να διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE